November checkt uit, december checkt in en het jaar sluit af.

November checkt uit
Een nieuwe maand is weer begonnen en daarom is het tijd voor een overzicht van alle blog posts van afgelopen maand! Helaas was het in november vaak regenachtig en daardoor niet heel geschikt weer om veel op pad te gaan. Toch ben ik een paar keer even de stad in geweest en tekende ik in deze Engelstalige blog 5 tips op voor dingen om te doen in Amsterdam in de winter. Vervolgens plande ik voor begin januari een reis met de trein naar Keulen! Mijn tips voor reizen met de trein naar je stedentrip kan je hier lezen. In het korte verhaal van november schreef ik over Sandra en hoe de liefde reist. Ten slotte deelde ik de voordelen van een stedentrip in de winter. Zoek je nog een mogelijkheid om binnenkort even weg te gaan? Bekijk dan zeker deze blog.
winter amsterdamCity lifestyle: de stad in kerstsferen
Wat ik altijd heel mooi vind is de kerstsfeer die meer en meer de stad overneemt deze weken. Uiteraard is het eerst nog Sinterklaas, maar toch vind ik al die kerstdecoratie en lichtjes al heel erg leuk! Op mijn Instagram account kon je al een paar foto’s vinden van de kerstsfeer in Amsterdam. Waarschijnlijk volgen er in de komende weken wel meer! Ben je gek op licht decoraties, bezoek dan ook in de komende weken het Amsterdam Light Festival. Wil je eerst online een kijkje nemen, het Instagram account van Amsterdam Light Festival geeft je alvast een impressie. Voor nog meer Amsterdam inspiratie op Instagram volg deze Amsterdamse Instagram accounts: wonderlust Amsterdam, Yumsterdam, Best of Amsterdam, IAmsterdam, en We heart Amsterdam. Ook op het account van Conservatorium hotel kan je mooie stads- en kerstfoto’s vinden.

december kerst stadDecember checkt in
Het is dan eindelijk begonnen: de laatste maand van het jaar! Het schrijven van deze blog helpt mij ook om stil te staan bij bijzondere momenten, daar waar de tijd wel doorvliegt en ik mij regelmatig vergis in hoeveel weken het jaar nog telt. Ik citeer uit een gesprek wat van de week op mijn werk plaatsvond: “dus stel dat we nu iedereen een bericht sturen met de informatie dat ze tot 8 december de tijd krijgen om het document in te vullen, dan hebben ze twee weken de tijd”…*blikt samen met collega nog eens op kalender*…“Oh nee! Ze hebben dan maar 1 week! Het is morgen al 1 december!” Zo gaat het dus al sinds begin november…
druk kantoorIn ieder geval, in deze laatste weken van het jaar zal er een mooi jaaroverzicht op Cities ’n Stories verschijnen. Ik vind het nog steeds superleuk om aan mooie blog posts te werken en ik ben ook heel erg blij met de leuke reacties die ik van jullie krijg! Verder inspireer ik je graag wat betreft kerstdecoratie voor in huis en heb ik voor 2018 een aantal plaatsen opgezocht die wat minder bekend zijn, maar die het waard zijn om ook eens te bezoeken. Daarover later deze maand meer! Bedankt voor het lezen van mijn blog posts. Ik wens je een fijne decembermaand toe!
decembermaand

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.