Oktober checkt uit, november checkt in.

Oktober blog overzicht
Het nazomeren is nu echt voorbij. Een nieuwe maand is begonnen waarin we kunnen aftellen naar de feestdagen! In deze eerste week van de nieuwe maand nog even op een rij wat er voorbij kwam op Cities ’n Stories in oktober. In oktober liet ik je wegdromen naar zomerse dagen door een blog over Kreta en Rethymnon te delen. Ook gaf ik je tips voor wat te doen in Sicilië in de herfst. Het is een periode dat het daar ook nog flink zomers kan zijn! In de blog over het stadje Acireale zoomde ik in op wat voor moois je in deze plaats kunt bekijken. In de Cities ’n Stories zoekresultaten zag ik trouwens dat er recentelijk veel bezoekers van mijn blog de tips voor Sicilië in de winter hebben opgezocht. Leuk om te zien dat er meer en meer interesse voor dit prachtige eiland komt! Ook in de wintermaanden is het een uitstekende plek voor een mooie vakantie.

Eten Sicilie

Nog 1 keer: nagenieten van een heerlijke herfst in Sicilië.

Met dat de dagen korter en kouder worden, schreef ik een blog over mijn favorieten van de herfst op het Engelse gedeelte van Cities ’n Stories. In de categorie ‘Inspired by…’ deelde ik mijn tips voor het vinden van leuke letterbord quotes.
letter bordNovember checkt in
Bij november denk ik aan winters weer en aan de naderende feestdagen! Het is een gezellige tijd waarin je leuke uitjes kunt ondernemen of juist gezellig thuis kunt zijn. In november zal je blogs kunnen gaan lezen over leuks om te bezoeken en ben ik ook bezig met een kort verhaal voor een avondje thuis. Ook nieuwe blogs vol met lifestyle tips zullen niet ontbreken. Kortom, blijf terugkomen en bedankt weer voor het lezen!
autumn december

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.