The March collection

Maart roert zijn staart
In deze blog post geef ik je een overzicht van alle blog posts van maart! In maart bestond mijn blog alweer twee jaar! Hopelijk zal dit slechts de start zijn van de vele bloginspiratie die ik je zal gaan brengen. Voor mijn gevoel sta ik nog maar aan het begin! In maart trof je mijn tips aan voor diverse reizen en schreef ik een kort verhaal met daarin mijn favoriete lente bloemen verwerkt. Ook opende ik met deze blog de nieuwste categorie blogs van Cities ’n Stories! Verder schreef ik over stadsparken anno 2016 en over de lente in de stad. Ook in April zal op Cities ’n Stories een keur aan lente inspiratie te vinden zijn, blijf lezen!

March collection
In this blog I’ll give you an overview of all blog posts of the past month! In March Cities ’n Stories existed for 2 years! Hopefully this is just the start of a whole lot of blog inspiration! Further I wrote a blog post about Dutch coffee! It gives you insights from a local about the way we drink our coffee in NL. Also I shared some high lights of Utrecht: things you shouldn’t miss during a visit. In April more spring city inspiration will follow, stay tuned!

PS: like the hat? In this blog post of Studio DIY you can find out how to make one yourself!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.